Voorwaarden.

Mijn taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Ik maak nooit tweemaal exact dezelfde taart. Als u een foto als voorbeeld stuurt, zal ik deze uiteraard zo nauwkeurig mogelijk benaderen, maar zal er toch altijd een eigen draai aangeven. Hierdoor blijft ook uw taart uniek!

Bestellen en betalen:
– Bestellingen worden officieel gereserveerd zodra de bestelling betaald is en op de rekening van Karin’s Taartenfeest staat.
– Bestellingen dienen betaalt te worden binnen de termijn die aangegeven staat op de factuur.
– Indien de betaling niet binnen bovengenoemde periode is ontvangen zal de bestelling geannuleerd worden. Hier ontvangt u een schriftelijke bevestiging van per e-mail.

Annuleren:
– Bij annulering door de klant 3 of 2 dagen van te voren wordt er 25% in rekening gebracht vanwege gemaakte kosten.
– Bij annulering door de klant 1 dag voor de lever/ophaaldatum wordt 50% in rekening gebracht vanwege gemaakte kosten.
– Karin’s Taartenfeest is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. In een dergelijk geval, doe ik (indien mogelijk) mijn uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden die de opdracht kan overnemen. Mocht door schuld van Karin’s Taartenfeest geen taart geleverd kunnen worden, volgt restitutie van het reeds betaalde bedrag.

Ophalen, vervoeren en bewaren:
– De taart dient afgehaald te worden op het afgesproken tijdstip.
–Karin’s Taartenfeest hanteert een marche van èèn uur voor het ophalen van de bestelling.
-Karin’s Taartenfeest kan niet garanderen dat er een uur na het afgesproken tijdstip iemand aanwezig is.
– Vanaf het moment dat u de bestelling ophaalt en deze zich buiten bevindt, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. Taarten kunnen het beste plat vervoerd worden het liefst achterin de auto of plat op de vloer. Vervoeren op schoot wordt ten zeerste afgeraden.

Met het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.